Vergaderruimte gemaakt van veredeld vurenhout

Bouwproject: Vergaderruimte (bij Salzburg)
Gebruikt product: Veredeld vurenhout – Natuur

Een bezoek aan Ennobled is de moeite waard: want niet alleen in onze vergaderruimte, maar in het hele gebouw kun je onze verkoolde en veredelde houtsoorten bewonderen!

Zowel aan de gevel als in het interieur hebben lariks, sparren en dergelijke hier een heel speciaal effect en combineren ze goed met de witte binnenwanden, glazen oppervlakken en stalen designelementen.

Onze vergaderruimte: veredeld vurenhout – Natuur

Onze vergaderruimte biedt de ideale omgeving voor persoonlijke ontmoetingen met klanten op locatie. De wandbekleding van veredeld vurenhout in de kleurvariant Nature zorgt voor een ontspannen, feelgood sfeer en creëert een zeer aangename ambiance. Met zijn natuurlijke geluidsdiffusie zorgt het hout niet alleen visueel maar ook akoestisch voor ontspannen gesprekken.

Dankzij een groot glazen raam valt er overdag veel natuurlijk licht de kamer binnen, terwijl ’s avonds het veredelde sparrenhout spannend wordt verlicht met behulp van kunstlicht. De moderne lampen in industriële stijl, groene planten en bijpassende meubels ronden de look harmonieus af.

Wil je onze vergaderruimte en onze verkoolde en veredelde houtsoorten van dichtbij bewonderen? Maak dan nu een afspraak!

Nog meer inspiratie – meer projecten om naar te kijken

naar de projectenpagina