Wikarus – Salzburger
Ondernemingsprijs

Ennobled geëerd als start-up van het jaar

Er is reden voor een feestje voor Ennobled, klanten en partners: Ennobled werd geëerd als het beste jonge bedrijf in de categorie “Start-up” bij de WIKARUS 2023 Salzburg Business Awards! Tijdens de prijsuitreiking op 16 mei namen bedrijfseigenaar Bernhard Moser en Sales Manager Elisabeth Burbach trots de “WIKARUS” trofee in ontvangst.

Wikarus

Innovatieve producten verdienen een passende online aanwezigheid

Over de WIKARUS

De WIKARUS Salzburg Business Award wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven met uitstekende ondernemings- en innovatieve prestaties die nieuwe marktkansen herkennen en benutten en zich zo bovengemiddeld succesvol op de markt weten te positioneren en te handhaven. Criteria voor de prijs zijn onder andere een succesvolle toetreding tot de markt, duurzame ontwikkeling en bekende referentieklanten.

Overwinning in de categorie “Business start-up

Met verschillende projecten in heel Europa – van een bedrijfspand in Londen tot een hotel in Saalbach – heeft de WKO (Oostenrijkse Kamer van Koophandel) Ennobled GmbH nu officieel erkend als een van de meest veelbelovende start-ups van het land!

De jury van gerenommeerde bedrijfsexperts hield bij haar beoordeling ook rekening met de geavanceerde online aanwezigheid van Ennobled. We zijn vooral blij omdat we onlangs veel energie en middelen hebben gestoken in het creëren van onze nieuwe website, die onlangs online is gegaan!

Dankzij een innovatief design en gedetailleerde teksten kunnen we ons productaanbod nu nog beter online aan u presenteren.

Bovendien vind je op onze website nu uitgebreide achtergrondinformatie over alle onderwerpen die te maken hebben met gecarboniseerd hout: te beginnen met Yakisugi en het proces van onze traditionele diep-charger methode, via een uitleg over wat er achter de houtmodificatie zit, tot gedetailleerde productbeschrijvingen en een wetenschappelijk portaal voor onderzoek en ontwikkeling.

De uitspraak van de jury vervult ons als Ennobled GmbH met trots

Innovatie en design – deze waarden worden ook vertegenwoordigd door onze gecarboniseerde en veredelde houtsoorten. Bij WIKARUS kregen we hiervoor veel aanmoedigingen van zowel de jury als het publiek.

“Het winnende bedrijf bevindt zich letterlijk op het houten pad – in positieve zin, want per slot van rekening is de houtsector een van de sterkste punten van de provincie Salzburg,” was het oordeel van de jury. Hij vervolgde: “In dit geval wordt de traditionele grondstof veredeld en weerbestendig gemaakt met behulp van een geavanceerd, traditioneel proces. Het gecarboniseerde hout is daarom bijzonder geschikt voor de veeleisende weersomstandigheden in de Alpen. Carbonisatie maakt het hout duurzaam zonder het gebruik van chemicaliën en verandert het in een exclusief designelement voor binnen en buiten. Dat Ennobled niets aan het toeval overlaat, kan alleen maar worden gezegd in de context van het economische succes van het bedrijf. In de tijd dat het bedrijf op de markt is, heeft het al indrukwekkende prestaties geleverd.”

Woorden die ons als Ennobled GmbH natuurlijk veel plezier doen. En de reis naar hout is nog lang niet voorbij – onze duurzame, innovatieve en gecarboniseerde houtsoorten hebben zeker nog veel potentieel!


Nieuws van Ennobled

Nieuws, pers & evenementen

Ontdek hier het laatste nieuws over ons productassortiment, actuele persberichten, prijzen, beurzen en evenementen.

Bekijk alle nieuws

Nog meer inspiratie – meer projecten om naar te kijken

naar de projectenpagina