Welk hout is ideaal voor jouw bouwproject? Wij adviseren je graag!

Begrijp, zie, voel en ervaar Diep Verkoold Hout.

Vertel ons over je project! We nemen snel contact met je op en geven je advies. Samen vinden we het juiste product voor jouw project.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Onze tophouten uit ons assortiment in één oogopslag.

Verkoold hout

Verkoold zwart, driedimensionale look, sterke karakterstructuur

Met behulp van ons traditionele, verticale diepschroei proces worden onze houtsoorten verkoold met pure vlam volgens de Japanse Yakisugi methode. Dit resulteert in extreem resistente, duurzame houtproducten met een unieke, zwart verkoolde oppervlaktestructuur die, dankzij het exclusieve karakter, ook wel vergeleken wordt met alligatorhuid, zijdehout of leer.

Alle verkoolde houtsoorten zien

Verfijnde houtsoorten

Traditioneel gecarboniseerd, geborsteld en zorgvuldig met de hand afgewerkt.

Als je kiest voor de veredelde stijl, wordt het reeds gecarboniseerde hout vervolgens zorgvuldig met de hand geborsteld en veredeld met een speciaal proces zodat de nerf en de structuur onder de koolstoflaag zichtbaar worden. Afhankelijk van de bewerking en de houtsoort creëert onze houtafwerking een exclusieve kleurlook: van elegant zilvergrijs tot een ingenieuze teruggewonnen houtlook in rustieke bruintinten.

Alle veredelde houtsoorten zien

Nog meer inspiratie – meer projecten om naar te kijken

naar de projectenpagina